Retouches nodig?

Kom zeker langs

Wij kunnen gordijnen maken die perfect passen bij de stijl van uw interieur

Retouches Isabelle - Gordijnen

Kan Retouches Isabelle ook gordijnen maken in Zedelgem? Natuurlijk kunnen we dat. We bieden u een snelle en correcte service voor al uw gordijnconfectie.

Gekend voor mooie gordijnconfectie

Gordijnen zijn een onmisbaar ingrediënt voor een zalig thuisgevoel. Ze moeten decoratief en functioneel zijn en perfect passen bij uw interieur. Hebt u in een decoratiewinkel een mooie gordijnstof gevonden, dan kan Retouches Isabelle uw gordijnen maken. Perfect op maat. U hoeft alleen nog de afmetingen te nemen en een bijpassende gordijnstang uit te kiezen. Wij doen de confectie met de grootste zorg en werken uw gordijnen netjes af, helemaal volgens uw wensen.

Uw oude gordijnen aangepast aan uw nieuwe ramen

Gaat u binnenkort verhuizen en wil u de gordijnen van uw vorige woning gebruiken? Ook dan kan u op ons rekenen. Wij kunnen uw gordijnen in ons retouche atelier in Zedelgem aanpassen aan uw nieuwe ramen zodat u geen extra kosten heeft. We maken vrijblijvend een prijs voor u op. Hebt u nog vragen over kledingretouches zoals kleding aanpassen, kleding herstellen of kledingstukken repareren in leder & daim? Neem dan beslist contact op. Wij staan alle dagen voor u paraat.