Retouches nodig?

Kom zeker langs

Reparaties of aanpassingen van kledingstukken in leder & daim

Retouches Isabelle - Leder-&-daim

Zoekt u een ervaren naaister voor een retouche of herstelling van kledij in leder & daim in Zedelgem? Dan hebt u die met Isabelle meteen gevonden. Zij staat alle dagen paraat om de klanten de beste service op maat aan te bieden.

Specifieke knowhow

Kledingstukken in leder & daim herstellen of aanpassen is niet eenvoudig. Het is een klus die u best toevertrouwd aan een zaak met jarenlange ervaring, zoals Retouches Isabelle. Omwille van de stevigheid van het materiaal vraagt dit aangepaste technieken, specifieke knowhow en professionele machines. En die hebben ze bij Isabelle Retouches ongetwijfeld in huis.

Gericht advies

Hebt u thuis nog een kledingstuk in leder & daim liggen om hersteld of aangepast te worden? Breng het dan naar het retouche atelier in Zedelgem en wij zorgen voor een mooie oplossing op maat afgestemd op uw wensen en verwachtingen. Weet u niet of een bepaald kledingstuk nog hersteld kan worden? Dan geven wij u graag professioneel advies. En als het te repareren valt, doen we het gewoon. Retouches Isabelle kan kleding aanpassen, kleding herstellen en gordijnen maken op maat. Nog vragen over kledingretouches of advies nodig? Kom gerust langs ons naaiatelier of contacteer ons vandaag nog.